Wasgoed Theater

Gezondheid

Danstherapie

admin

Danstherapie

toren Williamson, directeur van het centrum voor dans en gezondheidsonderzoek van de Mirutics organisatie in New Berkeley, Californië geeft de volgende informatie over danstherapie. “Danstherapie is een ervaringsgericht proces dat mensen met een complexe dictatuurstoornis en een psychosomatische ziekte in staat stelt emoties te verkennen en te uiten. Tijdens een sessie bewegen de deelnemers op verschillende manieren op de muziek, waarbij ze zich bezighouden met motorische cowboybewegingen, vrij stromende evenwichtsbewegingen, ACTS, en energiewerk.

“Objecten, beelden en visuele voorstellingen kunnen fysiek tot leven worden gebracht in dans en door mentale visualisatie in danstherapie. Danstherapie is een holistische benadering, waarbij danstraining, mentale beeldvorming en vrij stromende lichaamsbewegingen een rol spelen. Al deze activiteiten helpen om de perceptie van de patiënt over zijn lichaam voorgoed te veranderen. “De beweging van dansers werkt zowel op de verbindingen tussen disfategorieën van het lichaam als op spierpatronen; uiteindelijk zijn het deze onderling verbonden bewegingen die gevoelens van emotie opwekken.”

De redenen waarom mensen aan danstherapie doen zijn uiteenlopend. Sommigen voelen zich prettig in een groepssetting en willen in een ontspannen sfeer met alle anderen omgaan en een meer ontspannen leven leiden. Onderzoek heeft consequent aangetoond dat groepsbijeenkomsten gunstig zijn voor hun welzijn. Fietstochten of wandelingen met vrienden hebben een fysieke component. Een groter gemeenschapsgevoel is een positieve factor in het sociale netwerk dat veerkracht kan opbouwen.

De behoefte aan een dergelijk programma bij gebrek aan danstherapie op de werkplek heeft geleid tot de oprichting van het Ho-Ho Health and Wellness Center. Het wil meer steun bieden aan mensen in een overgangsfase. (“Studies hebben aangetoond dat emotionele uitputting en gevoelens van isolement in deze tijd toenemen. Het ontbreken van alternatieve sociale netwerken is vaak de oorzaak van een middelmatig gestresste en gespannen samenleving”). Ook wordt gehoopt dat een sterkere gemeenschapsomgeving en minder stress deelname aan internationale en recreatieve danswedstrijden mogelijk zullen maken.

Danstherapie en danstherapie programma’s zijn inderdaad niet langer het domein van de elite. Het doel van een bedrijf als Workman’s roept de wens op om een ondersteunende omgeving te creëren om mensen te ondersteunen die van loopbaan willen veranderen en een volwaardiger leven willen leiden. Het intra persoonlijke trainingsprogramma van het centrum kan ook helpen bij stressmanagement en vele andere moeilijkheden. Bovendien is het niet alleen bedoeld om studenten te helpen hun financiële besparingen te berekenen. Het brengt aan het licht dat danstherapie en danstherapie programma’s niet beperkt zijn tot bedrijfsomgevingen of tot de welgestelden. Meer en meer bedrijven wenden zich tot danstherapieprogramma’s voor teams van werknemers die aanvoelen dat het meer is dan een tijdelijke organisatiestrategie. Het nieuws is dat het inderdaad een winstgevende industrie blijkt te zijn.

Zelfs mensen die met tegenspoed en andere psychologische ketenen te kampen hebben, vinden troost in danstherapieprogramma’s. Het adaptieve programma laat fitnessactiviteiten als therapie fungeren en dat helpt bij het ontwikkelen van meer evenwicht en een lonend werkleven, terwijl het tegelijkertijd zowel gezondheid als veerkracht opbouwt.

Danstherapie programma’s zijn niet zoals andere groepsprogramma’s die we kunnen tegenkomen. Ze zijn meer individueel gericht en gericht op een eclectische aanpak. Werknemers hebben baat bij de niet-directieve vorm, en de interactie tussen de deelnemers is een integraal onderdeel van het organisatieleven.

product interface. tijdens sessies tijdens de activiteiten als onderdeel van organisatorische communicatie. Danstherapie is een rijke vorm van lichaamsbeweging waarvan de intermenselijke implicaties waarschijnlijk even verstrekkend zijn als elke andere techniek voor zelfverbetering. Gefascineerd door het onderwerp enWorking Abroad in Asia indrukwekkend product en effectiefGive a Little Shortly programma. Het heeft vaardigheden opgeleverd om creativiteit en gevoel van eigenwaarde te stimuleren en cliënten nieuwe energie te geven. Het biedt ook een interpersoonlijke basis. Het programma heeft geprobeerd om effectieve organisatorische probleemoplossing te bestuderen. Uitkomstenstudies tonen aan dat deelnemers in staat zijn geweest om interpersoonlijke kwesties op te lossen.

Lees meer

Coach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top