Wasgoed Theater

Gezondheid

De kunst van het scheppen.

admin

Medium Den Haag

Sommige mediums kunnen alleen aura’s zien

– Sommige helderzienden kunnen aura’s zien

– Helderzienden zien aura’s, een welbepaald spectrum van energieën.

– Helderzienden praten over energieën in plaats van specifieke kleuren

– De ontvangst van informatie is anders dan die van andere media

Hoewel de meeste mediums alleen aura’s kunnen zien, zijn er een paar die aura’s kunnen zien EN met overledenen kunnen praten, zoals in het voorbeeld hieronder:

Deltha, een paranormaal medium, werd in Engeland geboren maar verhuisde op achtjarige leeftijd naar India. Op 17-jarige leeftijd werd zij in Chholam, een klein stadje in Oost-India, ontdekt door een beroemd helderziend medium dat haar zegende. Op 20-jarige leeftijd begon zij te mediteren in de Gurudwar tempel en na vele jaren begon Deltha op mysterieuze wijze te verschijnen op vele beroemde evenementen, waaronder het huwelijk van Britse royalty’s. Op een bepaald moment werd haar door een klant van het bedrijf onder mij gevraagd of ik het aantal ademhalingen kon voelen van iemand die uit het lichaam onder mij vertrok? Zij zei dat ik de levenskracht moest voelen die uit de persoon boven mij naar beneden stroomde, in mijn hand, en die verder over de grond moest voelen. Ik nam de uitdaging aan.

De ervaring die begon als een eenrichtings-spiritueel-gaven-aan-zelf contact met een persoon aan de andere kant, eindigde bijna abrupt toen ik een heel erge angstaanval kreeg. Het was toen dat ik, in een flits, twee inheemse broers zag die er erg angstig uitzagen en waarvan de een de ander bij de nek vasthield, terwijl de ander zijn handen achter zijn rug geklemd had, op zoek naar zijn volgende maaltijd. Op het moment dat zijn ogen de mijne ontmoetten, was het niet langer nodig om energiestromen te voelen. In plaats daarvan keek hij in mijn ogen en hield zijn handen achter zijn rug geklemd, alsof hij wilde zeggen: “Jij bent een krijger en wat jij vraagt gaat mij boven mijn pet.”

Hoewel Deltha in zijn beide ogen kon kijken, kon zij door haar helderziendheid geen emoties of gedetailleerde gedachten waarnemen. Toen zij in de ogen van de andere man keek, zag zij niets en had zij geen enkel gevoel bij wat zij zag. Toen de illusie van een gezicht niet langer aanwezig was, zei ze dat ze toen een heleboel zag: een complete set van articulatoren, die bestaan uit twee beelden naast elkaar, meer als een computer-gegenereerd 3-D beeld dat zich ontwikkelde uit licht dat van de ene dimensie in de andere projecteerde.

Een paar dagen later was ik ‘s avonds met vrienden in het park aan het spelen, toen ik plotseling iets tegen mijn rechterbeen voelde schuren. Toen ik me omdraaide, zag ik een hoge boskluwen die van bovenaf leek af te dalen in een ruimtelijk vlak. Er was ook wat leek op een hele reeks geledingen die een ruw, bijna primitief, fractaal uiterlijk hadden. Toen iets vanuit die dimensie tegen mij opbotste, was er geen gezicht te zien, noch enig abstract patroon.

De volgende dag waren beide bossen er nog, maar de overtuigende uitstraling van de eerste set balken was volledig verdwenen, alsof ze op de plaats van het misdrijf waren verschenen en zich over de plaats van het misdrijf hadden geworpen om hun illusoire aard te verbergen en uit te beelden. Tot op de dag van vandaag ben ik de scène in het park nooit vergeten, ook al waren het bos en de misdaad allebei getransformeerd in de vierde dimensie.

De illusie van vastheid werd toen niet alleen voor mij geworpen toen deltha de plaats delict waarnam, maar vele andere mensen konden het ook zien. Een man die over een hoge straat liep, een hek aan het schilderen, sloeg plotseling in een gat, dat dimensionale portaal naast hem bleef uitzetten. In een oogwenk draaide hij zich om en liep naar buiten, schutting in de hand, met zijn kraag omhoog, een blik van absolute tevredenheid op zijn gezicht, en toen was hij verdwenen. De rest van de dag stond er een man voor mijn huis, aan de rand van de weg, en urenlang bleef hij van oost naar zuid over de snelweg lopen. Hij was totaal onverschillig voor het pad van de zon en de legende van het kruis, en het kon hem niet schelen of hij zich omdraaide, naar het oosten of naar het westen, hij was bijna buiten zichzelf van verwondering.

Lees meer

Familieopstellingen

Healing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top