Wasgoed Theater

Gezondheid

Financiële planning van het pensioen

admin

Lifesight

LifeSight is al meer dan tien jaar marktleider op het gebied van financiële planning voor het pensioen, toen wij begonnen als een bedrijf dat informatieproducten direct verkocht. In de loop der tijd is ons gevraagd om onze ervaring en informatie te delen met andere mensen om hen te helpen bij de planning en implementatie van hun geplande pensioeninkomen als zij een ander individu of bedrijf willen helpen. LifeSight is ook gevraagd om te helpen in een aantal andere gespecialiseerde gebieden met betrekking tot pensioen, zoals langdurige zorg, estate planning, college financiering en nog veel meer. schommelingen in een soort van financiële genieën kunnen worden voorspeld en in aanmerking genomen als onderdeel van een pensioen planning strategie.

Omdat wij een lange ervaring hebben in het adviseren van cliënten, zowel in hun privépraktijk als op persoonlijk vlak, voegen wij ook een supplement toe aan onze pensioenplanningspakketten, LifeSight Kalender genaamd. Dit is een aanpasbare optie die lifeSight klanten kunnen gebruiken om te werken en hun levensveranderingen bij te houden die zullen worden ingebouwd in de levensverzekeringsplannen van hun kinderen en kleinkinderen. Zo kan uw hele familie delen in de groei en welvaart van uw gezin. Hoe u voor uzelf wilt zorgen tijdens uw pensioen is voor iedereen belangrijk.

Hoe uw levensinkomen wordt verdeeld, hangt in grote mate af van de levensverwachting en de fiscale behandeling van uw vermogen bij overlijden. Amerikaanse burgers krijgen meestal verschillende opties, en deze opties zijn gebaseerd op verschillende factoren, naast leeftijd, waarbij sommige burgers de opties krijgen op basis van ingezetenschap van de staat. Wij werken samen met een breed scala aan financiële adviseurs om u de hulp te bieden die u nodig heeft of wenst te ontvangen, inclusief directe of indirecte investeringen. Het is aan u wie u kiest om bij te staan wanneer uw tijd gekomen is, maar wat u ook op voorhand kiest, zal een invloed hebben op uw pensioen en de groei van uw levensinkomen, aangezien u misschien geen tijd hebt om de verloren inkomsten op de markt te recupereren en/of bovendien kunnen gezondheids- of ziekterisico’s zich op elk moment voordoen. Open en constante communicatie met een financieel adviseur is een must om uw specifieke financiële situatie te kennen en te weten welke strategieën kunnen worden verbeterd wanneer uw pensioenjaren aanbreken en wordt aanbevolen en ingebouwd in elk LifeSight Pensioenplan.

Het is helemaal aan u hoe u uw interesses en verantwoordelijkheden na pensionering nastreeft, maar met een plan dat meegroeit naarmate uw inkomen verandert en kapitaalopbouw toeneemt, kunt u gerust zijn en erop vertrouwen dat LifeSight achter u staat als u met succes uw inkomen uit beleggingen beheert om uw gewenste levensstijldoelstellingen na pensionering te bereiken!

Lees meer

Je leefstijl als medicijn

Medische wetenschap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top