Wasgoed Theater

Gezondheid

Hoe om te gaan met Depressie?

admin

Healing Den Bosch

Sommige therapeuten schrijven medicijnen voor die ook een andere benadering van genezing bieden (hoewel ik geloof dat antidepressiva ongeschikt zijn voor het werk van iemand die psychologische problemen heeft, healing is het echte geneesmiddel om weer tot jezelf te komen). Sommigen van u hebben misschien gelezen over “chronische ziektediagnoses” en andere ziekten die kunnen voortkomen uit meditatie en diepe veranderde staten van bewustzijn. In feite zijn er veel conferenties over dit onderwerp geweest en er zijn veel workshops en trainingsseminars over dit onderwerp.

We zijn allemaal zelf genezend en om onszelf te genezen, moeten we dus op een genezingspad zijn. Het elimineren van ongewenst gedrag dat het leiden van een gezond, evenwichtig leven in de weg staat, kan noodzakelijk worden. Deze dingen kunnen in onze gedachten opkomen zoals gebroken botten en maagzweren om een paar van de meer voorkomende kwalen te noemen waar mensen mee te maken hebben.

Dus als je nog niet genezen bent, om je beter te voelen, moet de genezing komen van de “bron of geesten” en toegang tot hen hebben om vroeg of langzaam te genezen. De meest voor de hand liggende methode van communicatie met geesten is door gebed, hoewel ik erop moet wijzen (er is geen vereiste om in geesten te geloven) dat dit een uiterst positieve manier kan zijn om met hen te communiceren.

Spirit communiceert vaak met ons door middel van woorden en zelfs foto’s of beelden, dus om die kanalen op een natuurlijke manier te laten openen en versterken moeten we vaak een of andere oefening doen die de stem vocaliseert en energie naar buiten zendt in het universum. Natuurlijk werkt dit alleen als je echt vurig gelooft in het soms moeilijke proces van aurareading, maar het kan gedaan worden.

Als u zich herinnert dat ik in een van mijn eerdere nieuwsbrieven sprak over een man die allerlei voorvallen meemaakte na zijn overgang naar de geestenwereld. Zijn dochter vroeg vanaf het eerste moment of ze bij hem in mocht trekken. Het was duur om te verhuizen, maar de moeder deed het en hij ervoer geen van die vreemde, ongewone dingen meer.

Een andere manier om met het leed en de pijn van onze reis om te gaan is meer rechtstreeks iets te genezen. Veel therapeuten zullen willen dat je hieraan meewerkt, als je dat kunt, wanneer zich ooit een of ander lichamelijk probleem of aandoening voordoet. Dat is vaak al meer dan genoeg. U kunt kiezen (of niet) afhankelijk van wat er aan de hand is. Het is altijd een goed idee om tegen jezelf te zeggen dat je een keuze hebt over alles wat van invloed zal zijn op je lichamelijke of emotionele gezondheid.

Hier is een simpel idee om met emotionele ellende om te gaan. Maak jezelf aan het lachen. Als er iets is wat je van streek maakt of wat er aan de hand is, probeer jezelf dan te vermaken, zodat je de situatie met een lichter hart of geest begint te bekijken. Als je ergens bang voor bent of je weet niet hoe je je moet ontspannen, in plaats van bang te zijn of te zwelgen in zelfmedelijden, “verlicht” je dan en lach om jezelf of om iets. Heb nooit doodsangst als je het aankunt.

We gaan allemaal dood, hopelijk vele malen in het komende leven. We weten het niet. Het enige wat we kunnen doen is nu leven, terwijl we ons ontspannen in het leven. Als je vastloopt, probeer dan dit over je geheimen of je reputatie. Vergeet niet dat je reputatie gewoon dat is, wat andere mensen van je denken. Omdat zo weinig mensen je echt intiem kennen, oordelen ze vaak over je in plaats van je te raadplegen. Vraag jezelf af, wil ik dat ze over mij oordelen? Of kan ik vrij zijn om mijn leven te leiden zoals ik dat wil?

Lees meer

Natuur Coach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top