Wasgoed Theater

Gezondheid

Hoe werkt energietherapie?

admin

Energetische therapie

Zonder te kunnen zien, kan energie gevoeld worden. Smooth Drink vermeldt in hun reclames dat de Chinezen al meer dan honderd jaar energie gebruiken om ziektes te genezen. Ze leren dezelfde techniek die de Chinezen gebruiken om gezond te worden. Fl Probe heeft ook publiek ver van hun Lawrence boeren voor binnen de kapperszaak gezet. Energetische therapie maakt gebruik van dezelfde basisideeën die elke goede therapeut gebruikt in zijn therapiesessies. Energetische therapie wordt ook gewoon energetische therapie genoemd. Het is een beproefde en ware techniek die door duizenden goed gefinancierde therapeuten over de hele wereld wordt gebruikt.

Wanneer de meeste mensen aan therapie denken, gaan hun gedachten uit naar het beheersen van de pijn, zich maanden of jaren zorgen maken over iets dat werkelijkheid zou kunnen worden. Energetische therapie heeft een andere benadering. Een goede sessie kan direct het emotionele meesterschap en de emotionele balans creëren die nodig zijn om het probleem op te lossen. Het kan ook angsten kalmeren, trauma’s helen, persoonlijke groei versnellen, de spijsvertering verbeteren en depressies verlichten, en nog veel meer. Hoe werkt energetische therapie?

Lopen. Als we lopen, maken onze voeten contact met onze ondergrond. Het heet voeten psychotherapie. Met elke stap herinnert de therapeut je lichaam eraan om genezing te ontvangen en te sturen. Dit samen met jezelf vertellen dat je geweldig bent, dat je geliefd bent, en dat je veilig bent in tijden van angst. Het is door te lopen dat ons lichaam zichzelf heelt en verschuift naar een hogere trillingstoestand.

Als we een intentie plaatsen op het bovenste deel van ons lichaam, beginnen de handen en armen in een boog omhoog te gaan. Na een tijdje geloven we werkelijk dat we omhoog zweven en zien we de stevige handen en armen van een hemel wandelende engel. Je gedachten voegen zich eenvoudigweg bij de natuurlijke roltrap die je trillingen zal verhogen door je frequentie te verlagen.

Emotie: Wanneer we in een beperkte frequentie zijn, zijn we een trilling match voor bepaalde zaken of personen. In de hogere frequentie verschuift onze frequentie naar een diepere, meer energetiserende en compassievolle trilling. Grieven, haat, woede, controle, fraude, angsten, problemen met eigenwaarde en onzekerheid vallen allemaal in die hogere trilling, terwijl tevredenheid, zelfaanvaarding, positieve perceptie, integriteit, openheid, harmonie, en de natuurlijke helende vermogens van het lichaam werken op de lagere frequenties. Niet alleen verschuift de emotie, maar het beïnvloedt de echte jij.

Het opbouwen van eigenwaarde. zweet, mysterie, toont je zelfvalidatie zonder opgemerkt te worden, en waardering. voelbaar plezier, creativiteit, groeit 90& belangrijkste dankbetuigingen aan zelfacceptatie. groei, formidabele kracht, en daardoor spieren en botten.

Etikettering

Etiketten geven meestal de functies van lichaamsdelen aan. Het kan echter gebeuren dat je jezelf etiketteert als gevoelig of emotioneel, wat niet is wat die term vertegenwoordigt. Het uiten van onze gevoelens vereist niet dat we onszelf een etiket opplakken. Emoties beheersen en genezen is de naam van het spel. Als we onszelf onderwerpen aan het stigma dat we verdrietig/gelukkig/afschuwelijk zijn, wat dan ook, en onszelf als zodanig blijven bestempelen, zetten we de deur open voor verdere gevoelens van sensatiezucht. Als we twijfelen raken we geïrriteerd, of als we boos genoeg zijn kunnen we woedend worden. Boosheid onttrekt onze energie en vaak zijn we op een bepaald niveau niet meer aanwezig in het moment. Dit is wat we bedoelen met het vertonen van stress symptomen. Stresssymptomen zijn niet het gevolg van een chemische onevenwichtigheid in het lichaam, maar eerder van een misplaatste emotionele reactie op een echte of verzonnen fysieke gebeurtenis.

Lees meer

Groothandel verzorgingsproducten

Suikerwax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top